Johnny Rockets – Kajian Francais

Bayangkan mempunyai makanan yang enak, dengan persekitaran yang menyeronokkan dan mesra, dan tidak ada tekanan duniawi. Ya, anda berada di Johnny Rockets, sebuah restoran makanan segera yang dibuka pada tahun 1986 dengan visi mewujudkan persekitaran yang menyeronokkan bagi pencinta makanan segera. Dengan 23 tahun perniagaan yang berjaya, restoran ini kini mempunyai francaisnya yang tersebar di luar Amerika, ke Eropah, Timur Tengah dan Asia.

Johnny Rockets mempunyai rekod terbukti peluang perniagaan yang kuat untuk usahawan DOWNLOAD APK EVO888 . Dari cawangan pertamanya di Los Angles pada tahun 1986, restoran ini telah berkembang menjadi rangkaian lebih dari 250 gerai yang tersebar di seluruh dunia. Syarikat ini bertujuan untuk menambah lebih banyak francais kepada armada setiap tahunnya. Ia telah melancarkan langkah agresif untuk meningkatkan francais di seluruh dunia. Syarikat ini juga telah memasukkan konsep inovatif dapur bergerak, bar sukan dan restoran kasual. Langkah ini sebenarnya adalah usaha untuk menarik lebih banyak pelanggan dan pelabur dari pasaran.

Setiap francais Johnny Rockets menawarkan hamburger istimewa, gegaran khas, malt dan sandwic. Setiap gerai memberikan penampilan klasik Amerika dari dalam. Para tetamu mendapat layanan istimewa dari kakitangan di setiap francais di mana sahaja di dunia. Ini menjadikan para tamunya datang dari waktu ke waktu ke kedai-kedai. Sama ada anda sedang berehat makan tengah hari dari pejabat, atau bercuti, restoran ini akan memberi anda makanan terbaik di persekitaran terbaik!

Syarikat ini mengalu-alukan peniaga yang berminat untuk membuka francaisnya di mana sahaja di dunia. Terdapat kriteria kelayakan tertentu yang perlu dipenuhi ketika membuka francais. Johnny Rockets menghendaki orang yang berminat mempunyai pengalaman minimum dua tahun dalam operasi atau pemilikan restoran. Ia juga memerlukan pemohon tinggal di pasaran untuk dikembangkan. Ruang restoran hendaklah berkisar antara 600 hingga 2400 kaki persegi. Ia harus cukup besar untuk memuatkan sehingga 110 orang tetamu. Oleh kerana syarikat ini menawarkan perkhidmatan dengan cara yang unik dan tersendiri, francais dapat disediakan dalam beberapa jenis termasuk outlet di food court, lapangan terbang, kasino dan resort pelancongan lain.

Johnny Rockets menghargai francaisernya dan mengaitkan kerjasama yang berjaya dengan kejayaan pelabur. Orang yang berminat boleh menjadi sebahagian daripada rangkaian terkenal ini di mana makanan standard tinggi, perincian yang baik dan perkhidmatan pelanggan yang hebat menjadi keutamaan.

Johnny Rockets mengenakan yuran francais $ 49,000 setiap lokasi. Orang yang memohon francais mesti mempunyai nilai bersih $ 5,000,000 dan modal cair $ 1,500,000. Oleh itu, jumlah pelaburan yang diperlukan adalah sekitar $ 7,000,000. Bayaran royalti adalah 5% untuk penjualan sehingga $ 2,500,000 dan 7% untuk penjualan lebih besar daripada ini. Terdapat juga kos pemasaran sebanyak 3% yang dikenakan dari semua francais.

Apabila sebuah restoran seperti Johnny Rockets mendorong orang yang berorientasi perniagaan untuk menceburkan diri dalam pembangunan francais, menjadi menarik untuk mempertimbangkan untuk membukanya. Reputasi yang dinikmati syarikat telah bertahan lama dari masa ke masa. Tindak balas pelanggan telah mengekalkan kemasyhuran dan kredibiliti restoran. Sekiranya anda fikir anda layak mendapat francais, mengapa tidak menjadi sebahagian daripada rantaian makanan paling terkenal di dunia!

Sudah tentu ketika ingin memulakan perniagaan, adalah penting, terutama sekali mempertimbangkan pasaran masa kini, bahawa anda mencari cara khusus untuk mengurangkan atau mengurangkan overhead dan risiko. Mana-mana perniagaan akan mempunyai risiko, tetapi penting untuk memiliki pemahaman penuh mengenai jumlah pelaburan, kos permulaan dan “ROI” (Return on Investment).

Tahukah anda bahawa 80% daripada SEMUA usaha francais gagal dalam dua hingga lima tahun pertama menyebabkan hutang yang besar menjelma selama bertahun-tahun selepas itu?

Anda boleh mengurangkan risiko dengan memanfaatkan zaman keusahawanan yang baru. Peluang telah muncul di pasaran dalam talian yang menghasilkan jutawan setiap hari. Ketahui lebih lanjut mengenai peluang menarik yang berkaitan dengan model.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *